Döntetlen stratégia prémium csomag

Hogyan működik?

A döntetlen stratégia egy közép/hosszú távra optimalizált stratégia. Kizárólag döntetlen kimenetelre fogadunk.

A közel 2000 csapatot tartalmazó, folyamatosan frissülő adatbáziból kerülnek ki azok a csapatok, amik megfelelnek a döntetlen követelményeinek.

Nem elég egy csapat döntetlen arányát megfigyelni: Ugyanilyen fontos az, hogy a bajnokságban milyen döntetlen arány a jelemző és a gólátlag sem lehet túl magas. A leggyakoribb döntetlen az 1:1 eredmény, ezt követi a 0:0. Alapvetően mi ezeket keressük.

 

Milyen csapatokkal dolgozunk?

A rövid kifutású tippeket a nagyon magas döntetlen aránnyal bíró csapatok adják, jellemzően 60% felett van döntetlen eredményük.

A normál csapatok döntetlen aránya 40-60% között van. Ugyanúgy idegenben, mint hazai pályán.

 

Ahogy azt itt láthatod, minden tiphez tartozik egy tét érték is. Ez ugyanolyan fontos, mint maga a tipp. Uyanis ez a tétkezelés garantálja azt, hogy egy-egy csapat döntetlen eredményekor Te is profitálj.

Fontos, hogy kell egy belépési pont, ahol elkezdjünk döntetlenre fogadni. Ez általában kettő döntetlen nélküli mérkőzést jelent, de ez a szám minden csapatnál más és más. A redszerünk optimalizálva va, így gyakorlatilag 4 héten belül minden csapatnál megfogjuk a döntetlent.

Hogyan kapod meg a tippeket?

A tippeket itt a weboldalon tudod megnézni, vagy a mobil alkalmazásunkkal.

Amikor a tippjeink frissülnek, akkor a regisztrált e-mail cmedre kimegy egy értesítő, így nem maradsz le semmiről.

GARANCIA

A döntetlen stratégia csomag a többi csomagtól két lényeges pontban tér el:

A döntetlen stratégia a többi csomagtól eltérően csak hosszabb távon gondolkodó sportfogadóknak javasolt, ezért nem is ajánlunk 2 hónapnál rövidebb előfizetést. A legtöbb esetben a csapatok hamar lehozzák a “kötelező” döntetlent, de az évek tapasztalatai azt mutatják, hogy időről időre előfordul néhány hetes negatív időszak, ami idővel MINDÍG pluszba fordul.

Azonban az elmúlt 4 évben nem fordult elő olyan, hogy 2 hónapra vetítve ne lett volna masszív profit a döntetlen tippek jutalma.

A másik lényeges különbség a profit garancia. Minden egyes időszakra profit garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha nem tudunk valós profitot termelni neked az előfizetésed ideje alatt, akkor visszakapod a teljes előfizetési díjat.

12500 Ft

Shopping Basket