Baseball milliók -szezon

Leírás

BASEBALL MILLIÓK

Baseball tippek szó hallatán sokan azonnal továbbállnak, mert nem ismerik a játékot. Ez a sportfogadó csomag kifejezetten baseball tippek adására lett kihegyezve és májustól októberig játszható biztonsággal. Ezidő alatt 1400-nál is több baseball mérkőzés van az MLB-ben (Major League Baseball). Ez a csomag erre a ligára van kihegyezve, konkrétan a nagyon jól és a nagyon rosszul teljesítő csapatok teljesítménybeli hullémvölgyeire utazunk.

A baseball sportfogadás szempontból csodálatos. Itt nincs olyan, hogy egy csapat mindent megnyer. Itt vannak követhető trendek és ami nagyon fontos: magas szorzók.

Az előfizetés ideje alatt az esetek 60-70%-ban egyes fogadási ajánlatokkal játszunk, a fennmaradó részben pedig egyedileg összeállított kombinációs szelvényekkel növeljük a sportfogadó egyenleget.

A várható egyenleg növekedés átlag 3% játéknaponként. A teljes egyenlegünknek minden esetben maximum a harmadát használjuk fel egy játéknapon. Nem minden nap érkezik tipp, 100-120 játéknapra kell számítani a szezon alatt.

Reprezentatív példa egy 30.000 Ft-os kezdőtőkére és 120 játéknapra:

 

Megosztás

Elfogyott

9000 Ft