X alatti gól – így nyerj mindig élő fogadással

Hogyan nyerjünk élőfogadással?

A sportfogadás mindenkinek mást és mást jelent, de van egy közös pont, amiben minden sportfogadó egyformán gondolkodik: nyerni akar.

Számos stratégia látott már napvilágot mind a normál, mind az élő fogadásokra kialakítva. A teljesen használhatatlantól a használható, sőt nyereséges szintig mindenfélét találunk. A most következő élő fogadás stratégia a kifejezetten nyereségesek közé tartozik.

Ezzel a stratégiával a tőkédet!

Az előfogadást komolyan kell venni, felkészülten kell nekivágni és jóval időigényesebb, mint a normál fogadás. Itt végig kell követni a mérkőzést és időben reagálni az eseményekre. A késlekedés, vagy egy rosszkor megtett fogadás azonnal el is döntheti azt, hogy azzal nyerni fogunk vagy sem. Nézzük mi is ez a rendszer, ami garantáltan működik.

Ez a fogadási rendszer nem más, mint az “UNDER X” névre keresztelt fogadási szisztéma. A stratégia lényege, hogy a mérkőzés egy adott percében arra fogadunk, hogy nem lesz több gól, mint az aktuális gólszám +4. Például egy 2:1-es állásnál ez azt jelenti, hogy a 7,5 alatti opcióra kell fogadnunk. Miért éri ez meg és mi kell ahhoz, hogy ezt sikeresen csináljuk?

1. Online sportfogadó fiók élőfogadás és korai nyereményfelvétel opcióval

Mindenképpen szükséged van egy online sportfogadó fiókra, ahol tudsz fogadni élőben és van lehetőséged korai kifizetést kérni. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnod a fogadásod eredményét, hanem ki tudod kérni a nyereményt még az esemény befejezése előtt. Ilyen irodák például a Bet365, Unibet, William Hill, Pinnacle, illetve ezen felül még van sok, de ezeket találtam a legalkalmasabbnak erre a célra.

Bármelyik mellett döntesz is, a korai kifizetés opció elengedhetetlen ahhoz, hogy SOHA ne veszíts. Ezzel teljes kontrol alatt lehet a fogadásod.

2. A megfelelő mérkőzések kiválasztása

Ez most csak klisének tűnhet, de valóban kulcsfontosságú, hogy olyan mérkőzéseken alkalmazd a technikát, amikre igaz ez a kevés alapkövetelmény:

 – a játékidő 52 és 61 perc között van
 – a mérkőzésen eddig 1-3 gól született
 – mindkét csapatra a kevés gólszám a jellemző

Az alábbi egy kiváló példa a rendszer alkalmazásához:

57. percben már három gól van, tökéletes. Ez nagyban befolyásolja a gólok számára vonatkozó szorzókat.

3. Fogadjunk X alatti gólszámra

Nézzük meg, hogy hány gól van, adjunk hozzá négyet és fogadjunk annál kevesebb gólra. A jelenlegi példát nézve van három gól, ezért itt a 6,5 gólnál kevesebb opciót kell választani.

A 6 és fél gól alatti fogadásunkra a fogadóiroda 1,025-ös szorzót kínál. Mielőtt azt mondanád, hogy ez semmi és ezért nem éri meg kockáztatni, olvass tovább, mert bizony megéri és rendgeteget nyersz majd vele.

Nézd meg a statisztikát. A gólátlag 1.68, szinte sosem megy 7 gólig a mérkőzés. Tökéletes.

Ezután megnézed, hogy mikor esnek a gólok.


Jellemzően a 15. perc környéke, az első félidő vége (leginkább ez), a második félidő kezdete, a 60. perc környéke és a 75. perc utáni időszak a jellemző.

4. Kísérd figyelemmel a mérkőzést

Az utolsó lépés az, hogy figyelemmel kísérjük a fogadásunkat és ha kell, akkor korai kifizetést kérünk.
Ahogy a fogadás megkötésének feltétele az 52. és 61. perc közötti játék volt, itt a varázsszám a 82.

Amennyiben a 82. percig további 2 vagy több gól születik, aoznnal korai kifizetést kell kérni. Ezzel valószínűleg elveszíted a tét 5-10%-át, de inkább ennyi vesszen, mint az egész. Ezzel a stratégiával egyszerű ezt a kis veszteséget visszanyerni.

Azonban nagyon kevés ilyen eset lesz, amennyiben jó a mérkőzés kiválasztásod!

5. Bankrollmnagement - pénzügyek

Az utolsó pontként szerepel, de ennek is az alapok között a helye. Határozd meg, hogy mennyivel akarsz nekivágni ennek a stratégiának és kezeld azt külön minden mástól.

Minden ilyen élőfogadást a rendelkezésre álló tőke negyedével kell megjátszani. Mivel egy-egy alkalommal “csak” 2-3%-ot fogsz nyerni, ezért érdemes napi több fogadást is kötni, hogy látható eredményt érj el. Napi 10 mérkőzéssel átlag 1-1,5%-ot fog nőni a tőkéd, 20 mérkőzéssel értelemszerűen 2-3%-os novekedést lehet elérni.

Utolsó lépésként még egy szó a pénz kezeléséről. Ezt sem lehet a végtelenségig csinálni, mert elfáradunk, jön egy rossz széria, stresszesek leszünk és a rossz döntéseink elvihetik a profitot.

Ezért azt javaslom, hogy vedd ki a nyereményt a számládról amikor megdupláztad (vagy megtripláztad) a pénzed. Ne legyél mohó, kicsit pihenj és kezd újra a 20 napot amikor kipihented az előző széria okozta stresszt.

Ha az előfogadás ezek után sem lett szimpatikus és inkább maradsz a hagyományosnál, akkor az alábbi csomagjaink neked valók. Ezek is évekig fejlesztett és tesztelt, profitgarantált csomagok.