Maximalista Prémium Csomag

Amikor a profit az első számú szempont, akkor nem lehet a sportágakat kategóriákra bontani. Meg kell ragadni minden alkalmat arra, hogy sportfogadással nyerjünk.

Erre az elvre alapozva jött létre a MAXIMALI$$TA prémium csomagunk, ami tartalmaz mindent, amit csak ez az oldal adni tud:

DÖNTETLEN STRATÉGIA

BASEBALL MILLIÓK

2/3 KOMBI SZÉRIÁK

ESETI ÉLŐ FOGADÁSOK

GYERE ÉS LEGYÉL MAXIMALI$$$TA

Profi tippek, profi stratégia, komoly profit. Ez vár Rád!

Ez a csomag magában foglalja az abszolút hosszútávú bajnokunkat, a döntetglen stratégiát. Ennek a lényege, hogy olyan csapatokat követünk, akik rendszeresen döntetlent játszanak és a megfelelő téttel és stratégiával ezekből a döntetlenekből komoly hasznot tudunk húzni.

Ez az utolsó hétvége eredménye. Annak ellenére, hogy a két nagyvad norvég döntetlen még nem érett be, 6,65 egység profitot termelt a csomag!

 

Szintén része a Baseball Milliók, melynek eredeti célja a szezon elejétől a végéig végig kísérni a mérkőzéseket és jó tippekkel és stratégiával a kezdőtőkénket a harmincszorosára növelni. Innen az elnevezés is. 30 ezer forintból 5 hónap alatt az 1 Millió Ft a cél!
Ez a csomag a napokban egy komoly ráncfelvrráson esett át és a játékstílust a döntetlen stratégiához igazítottuk, hogy a profit igazán stabil legyen!

Reggelre örülhettek a BAseball Milliók előfizetői, mert ezekből a tippekből csak az LA Dodgers és a Tampa Bay ment el, a többi gyönyörűen jött és hozta a profitot!

A Facebook oldalunkon rendszeresen találkozhattok kombi szelvényekkel, amin általában három esemény van, minimum 1,75-ös szorzóval. Ebben a csomagban a kombi részleg ugyanezt a rendszert viszi tovább. Nem is csinálunk titkot belőle, hogy a kombi szelvények is 4-5 körre vannak optimalizálva. Korábbi tippjeink elérhetők a Facebook oldalunkon. Márcisutól komoly tízezreket tehettek zsebre azok, akik követték ezeket a kombi szelvényeket.

Ebből az ötös fogatból 4 találat született. Sajnos a Tampa Bay képes volt egy 6:3-as eredményrőlelveszíteni a mérkőzést, de nem bosszankodhatunk így sem, mert a nyeremény így is 30 EZER fölötti, vagyis a tétünket megtripláztuk!

A végére maradt a sportfogadás igazi királya, az élő fogadás. Ez ugyan csak eseti jelleggel lesz, nagyon komoly eredményeket tud produkálni. A következő kép is magáért beszél. Egy kiváló baseball élő fogadási lehetőség alakult ki a mérkőzés utolsó szakaszában, nagyon nagoyn komoly szorzóval kísérve.

GYERE ÉS LEGYÉL MAXIMALI$$$TA

Profi tippek, profi stratégia, komoly profit. Ez vár Rád!

Milyen információ rengetegből válogatjuk ki a tippjeinket?

A saját fejlesztésű labdarúgás döntetlenre kihegyezett fogadási rendszeren felül számos aktív előfizetésünk van, amik támogatnak minket a siker útján:

GYERE ÉS LEGYÉL MAXIMALI$$$TA

Profi tippek, profi stratégia, komoly profit. Ez vár Rád!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Gyakorlatilag az eddigi csomagjaink szerint működik tovább, vagyis:

  •  – döntetlen tippeket hetente egyszer frissítünk, amiről kapsz egy értesítő e-mailt (fiókod regisztrációjakor megadott e-mail)
  •  
  • – a baseball tippek a mérkőzések szervezéséhez igazított
    Nem biztos, hogy minden napra jut majd tipp, de hetente biztosan több, mint 30 tippet kapsz majd > erről is kapsz értesítést e-mailben
  •  
  • – a kombi szelvények esetében nagyobb a mozgástér, mert csak a minimum 1,75-ös odds korlátoz be minket, de ez nem igazi korlát, itt biztosan találunk minden napra egy-egy kombi szelvényt!
  • E mögött is van pénzügyi menedzsment, átlagosan 1-4 körre vannak a tippek optimalizálva! (4 nap alatt profitba kell fordulnia)
  •  
  • – az elő fogadások mint tudjuk eseti jellegűek és a gyors reakció miatt nem is itt lesznek elérhetők, hanem Facebook csoportunkon belül

GYERE ÉS LEGYÉL MAXIMALI$$$TA

Profi tippek, profi stratégia, komoly profit. Ez vár Rád!

Megosztás