V-Sport tippek: Mikor mit játsszunk?

A V-sport népszerűsége töretlen az elindulása óta és biztosak lehetünk benne, hogy nem a fogadók ennek a trendnek az igazi nyeresei. Annak ellenére, hogy vannak sikertörténetek, ami szerint akár milliókat is nyernek, de dőljünk be ennek. A V-sport igenis komoly odafigyelést kíván és nem elég hozzá a nagy általánosságban puffogtatott tanácsok megfogadása. Ilyenek a fogadja mindig hazaira, meg csak kicsivel fogadj, nincsenek minták és az egész véletlenszerű, stb. Na ez az amit a kukába kell dobni és ennél tudományosabban megközelíteni ezt az egészet.

Hogyan szoktak az emberek fogadni? Megnézi milyen az aktuális kínálat, abból kiválasztunk néhány szimpatikus tippet, de nem ám statisztika alapján, hanem megnézzük mi a szorzó. A cikk kicsit talán hosszú lesz, ezért máris elárulok egy kisebb titkot, itt az elején. Mégpedig pont a szorzókkal kapcsolatban. Ezzel vernek át nagyon!

Ha vissza tudnád nézni, hogy melyik kimenetelre milyen szorót ajánlottak, és milyen eredmények születtek, nagyon meglepődnél. Ugyanis a szorzók gyakorlatilag szinte uugyanazok. Kiváló példának tudom felhozni ez a párosítást: USA – Wales.

Azonban ha megnézed, hogy hogyan alakultak az eredmények, egyáltalán nem tükrözi a szorzó változásokat.

Minden hókuszpókusz nélkül is látható, hogy az utolsó 13 mérkőzésük hogyan alakult.

Az USA győzelemért adott 2,00-ás szorzó mindössze 3 alkalommal jött! 

Az eredmény döntetlen lett szintén három alkalommal.

A vendég győzelem pedig 7 alkalommal volt nyerő tipp, amiért 3,35-ös szorzóval fogadhatunk.

Aki kicsit is jártas a sportfogadásban és most ideírom, hogy „Value bet” vagy értékfogadás, az tudja miről beszélek.

Számokkal, hogy könnyebb legyen megemészteni. Tegyük fel, hogy április 2-án este fél nyolckor jött a sugallat, hogy tedd meg az USA-Wales mérkőzést vendégre 5000 Ft-al és csak erre fogadj! Folyamatosan, minden egyes alkalommal….

Akkor a sugallatunk eredménye ez: Összesen 13 fogadást kötöttünk, amire összesen 65000 Ft tétet raktunk fel (5000 Ft  x 13)

7 alkalommal nyertünk, vagyis a nyreményeünk: 7 x 5000 Ft x 3,35 vagyis 117.250 Ft

 

Ez 52.250 Ft tiszta profit egyetlen napra!

Na ezért fontos az, hogy mikor mire tippelünk, mert ez nem egyedi eset. Természetesen nem mindíg fogsz ilyen ütemben nyerni ezzel a tippel, mert a szorzókat ahogy írtam, időnként felülvizsgálják és megváltoztatják. Az eredmények is máshog yalakulnak egy egy időszak alatt. Éppen ezért fontos, hog ytudd, éppen merre tart ez a trend.

A cikk írása közben le is ment egy mérkőzés, gondoltam frissítésnek pont ideális. Ahogy írtam is, nem fogsz mindig nyerni a Wales tippel. Esetünkben pont egy 4:1-es USA győzelem jött.

Azonban megmutatom neked, hogyan alakult az utolsó 175 mérkőzésük. A képen csak egy része látható az eredményeknek, de a számításban az utolsó 175 mérkőzés van benne.

Azt hiszem nagyon jól láható, hogy hosszú távon ez a párosítás a vendég kimenetelre pozitív ROI-t eredményez, vagyis nyereséges. Nem is elhanyagolható, mert ez a 9% bizony a sportfogadásban kimagaslónak számít.

Azt is nézd meg, hogy az utolsó 13 mérkőzésen nagyon magas arányban nyert Wales. (legalábbis a cikk írásakor ez volt a helyzet)

A cikket elolvasva NE kezdj el azonnal Wales győzelemre fogadni, mert lehet, hogy pont egy olyan széria következik, ami kicsit vissza bilenti az egyensúlyt az USa és a döntetlen irányába és a fogadásaid veszteségesek lesznek.

Ez itt 175 fogadás összesítése. Azonban ha most elkezded tenni a Wales gyózelmet folyamatosan mondjuk 20 fogadáson át folyamatosan, ai kb 2 nap…és nem lesz profitod, biztos abba fogod hagyni.

Ezzel pedig gyakorlatilag kiszállsz ebből a fogadásból még azelőtt, hogy profitot érnél el.

Akkor miért írtam el mindezt ha így se úgyse biztos a dolog?

Először is azért, mert szerettem volna megmutatni a Vsport-nak ezt az oldalát is.

Másodszor pedig azért, mert van megoldás arra, hogy pontosan tudd, mikor melyik mérkőzésre mit kell tenni azért, hogy profitot érj el.

Van egy V-Sport csoportunk, ahol ezeket folyamatosan megosztjuk. Értesítésben megadjuk, hogy melyik mérkőzés, mi a tipp és pontosan mikor kezdődik.

Így nem mradsz le semmiről, nem kell számolgatnod, csak a kiküldött tippet megfogadni.

Csatlakozáshoz kérlek válaszd ki a számodra megfelelő csomagot a Prémium előfizetéseink közül.

Amennyiben bármi kérdésed van, keerss minket akár Facebookon, akár e-mailben a tippmixmilliomos kukac gmail címen.

PRÉMIUM előfizetéseink

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top