Sportfogadási stratégiák

A sportfogadási stratégiák kifejezés igen népszerű helyre került az internetes keresések körében. Régebben a fogadóknak mindössze néhány erős tippre volt szükségük, de ma már ez nem elég. Nyerni néhányszor közel sem jelenti azt, hogy nyereséges leszel. Ezért kicsit nekünk, fogadóknek – NEKED – is okoskodni kell és a lehető legjobban felhasználni a pénzed. Itt jön képbe az, hogy milyen stratégia szerint fogadsz, hogy milyen bankroll menedzsment szerint haladsz. A sportfogadási stratégiák rovat erről szól.

Nem célom az ok feltárása, vagy találgatása, de az észrevehető, hogy megszaporodtak a meglepetés eredmények. Olyan eredmények, amik minden józan ész, érv és statisztika ellen vannak. Sokszor kiszámíthatatlan, komoly jós tehetség kellene, hogy tudjuk mikor borul a papírforma.

Természetesen nem kötelező papír formával játszani, lehet épp a meglepetésekre koncentrálni, de a mi elemzéseink szerint nem célravezető. Több idő és energia befektetéssel jár, a megtérülési ideje legjobb esetben is csak becsülhető.

Elnézést, ha kicsit száraznak tűnik ez a téma, igyekszem maximális objektivitással szemlélni a dolgokat, de már el is érkeztünk a lényeghez.

Számolni kell azzal, hogy a tippek nem fedik le majd a végeredményt és attól függően, hogy milyen játékot preferálunk, el fogja vinni a nyereményt. Szerencsére a matematika minket is segít, nem csak a fogadóirodákat, amikor a szorzókat számolják nekünk.

Azok vannak leginkább kitéve a meglepetések negatív hatásainak, akik kötésben fogadnak, szelvényeket állítanak össze. Itt ugyanis elég egyetlen rossz tipp és hiába volt jó az összes többi, nem nyerünk semmit. Azon túl, hogy nem nyertünk, elvesztegettük az időt, amit a tippek összeállítására szántunk. Illetve elúszott a remek lehetőség arra, hogy profitáljunk. Személyes tapasztalat, hogy talán ez a legkeserűbb az egészben, amikor an egy jó tippsorunk, nagyon erősnek érezzük, majd egyetlen hibás tip borítja. A hibás tipp nélkül is szépen nyerünk volna, de hát ki tudja megmondani előre, hogy melyik lesz a kakukktojás?

Természetesen több lehetőség is van arra, hogy a nyerési esélyeket növeljük. Erről szól ez a rovat, a sportfogadási stratégiák.

Nem lehet azonban egy kalap alá venni a szelvényeket és az önálló fogadásokat, ahogy külön figyelmet érdemel mind a rövid, mind a hosszú távú stratégia.

Ezért a sportfogadási stratégiák bevezetője ezzel itt véget is ér, innentől külön cikket kap minden olyan stratégia, amit mi sikeresen tudunk alkalmazni.

Vannak a tapasztalati úton kialakított stratégiák. Ezekből rengeteg van, de csak néhány olyan van, amiket sikerült matematikailag is alátámasztani.

Fontos, hogy legyen mögötte matematikai modell, ezáltal válik ismételhetővé. Anélkül csak szerencsés véletlen.

Nálunk csak olyannal találkozol, aminek meg van ez a háttere és függetlenül személytől , időtől , szerencsétől újra és újra megismételhető.

Mindkét csapat szerez gólt

Mindkét csapat szerez gól sokak kedvence de nagyon kevesen képesek igazán sikeresen fogadni erre a típusra. Olvasd el a cikket és legyél sikeresebb ebben a fogadásban

Tovább>>>

Fogadás kötésben

A sportfogadás lehet nagyon jövedelmező, de hihetetlenül veszteséges is. Azonban nem foghatunk mindent a szerencsére, a legtöbb esetben a fogadó

Tovább>>>
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Scroll to Top