2008 óta foglalkozunk klasszikus sportfogadással és 2017 óta foglalkozunk kifejezetten a döntetlenre fogadás stratégiájával. A tevékenységünk nem merül ki a döntetlenek felkutatásában, ugyanis a célunk a folyamatos fejlődés és az ezzel járó szolgáltatás bővítés. A csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a legjobb döntetlen tippek mellett a nagyon népszerű mindkét csapat szerez gólt opcióra is folyamatosan, napi szinten adjon sikeres tippeket.

Az évek során egyedi gólmodellező szoftvert is sikerült készíteni, amivel nagy pontossággal meghatározható egy mérkőzésen a gólok száma, ezzel komoly lépést tettünk a pontos eredmények piaca felé is.

Igyekszünk javítani a felhasználói élményt és minnél egyszerűbben, minnél több és pontosabb tippet eljuttatni hozzátok. A tippjeinket a weboldalunkon is eléritek, de mobilról egyszerűen alkalmazáson keresztül is követhetők. Az értesítéseket illetően mind e-mail, mind telegram értesítést is küldünk.

A célunk, hogy a legjobban profitáló tippeket tőlünk kapjátok meg és ezért a kisujjatokat se kelljen mozdítani. Nagyjából azt a bizonyos “szájba repülő sültgalambot” szeretnénk megvalósítani.

A csapatunkat jelenleg 2 informatikus kolléga alkotja, akik a weboldal és az alkalmazások naprakészen tartásáért felelősek. A tippeket és elemzéseket az egyedi szűrő szoftverünk biztosítja, de ugyanúgy átmennek egy “emnberi rostán” is. Vannak dolgok, amiket nem lehet (vagy eddig nem tudtunk automatizálni). Itt lépnek be az elemzők a képbe és teszik maximálisan rendben az automatikusan ajánlott tippeket, hogy hozzátok már csak az igazi, profi tippek érjenek el.

Sikeres sportfogadást kívánok!