Revolut promóció 2023 / 1

Regisztrálj és 70000 Ft ajándékot kapsz

Ha még nem hallottál a Revoltról, akkor mindenképp érdemes elolvasnod azt is, mennyi fantasztikus szolgáltatást, kényelmet, plusszt ad neked ez a kártya.

Amennyiben már hallottál róla, akkor jó esélyel van is ilyen a bitrokodban és sajnos ez a promóciónk nem neked szól…de ha még nincs, akkor most van itt az ideje, hogy regisztrálj, mert valódi elkölthető pénzt kapsz érte, valamint az összes előfizetői csomagunkat is megkapod 2 hónapra!

Miért jó neked ha van Revolut kártyád?

Ugyanolyan kártya, mint amit a hazai bankok adnak a bankszámlák mellé, de ezerszer többet nyújt.

A normál bankkártyáknak éves díja van. A Revolut kártyádnak ezzel szemben nem  lesz rendszeres díja.

Egyszeri kiszállítási költsége van, ami kevesebb, mint 3000 Ft (ezt megtérítjük neked, hogy valóban ingyenes legyen)

Mastercard / VISA kártya, amit elfogadnak a világon mindenhol! INGYEN megkaphatod!

Mire tudod használni?

 • online fizetés, egyenleg feltöltés
 • valódi kártya >>> vásárlás több millió boltban (bárhol a világon elfogadják)
 • Sportfogadó egyenlegről kifizetés fogadása
  Unibetről pontosan 2 órán belül a kártyádon van a pénz ! Nem 1-5 nap, nem vonnak le semmit, mint a magyar bankok, akik több ezer forintot vonnak le. Pontosan megkapod a pénzed!
 • Eszköz biztosítás
  Ha ezzel vásárolsz például egy telefont, automatikusan 6 havi biztosításod van rá. Törés, lopás, stb. Ingyen.
 • Utasbiztosítás
  Nem kell külön biztosítást kötnöd ha elutazol, mert automatikusan biztosítva vagy!
 • Biztonság
  A kártyád használata a te telefonszámodhoz és a telefonodra telepített alkalmazáshoz kötött. Senki sem tud vele visszaélni.
  Sőt! Amennyiben mégis olyan levonást tapasztalsz, amit nem simersz fel, azonal vissza is térítik. Kivizsgálják az ügyet és ha jogtalan vlt a kártyád terhelése, nem kell aggódnod, a pénzed nálad marad. A normál bankkárttyák esetén meg futhatsz a pénzed után és talán visszakapod hetekkel később. 

Hogyan kapod meg a 70000 Ft-ot?

 1. Regisztrálsz ezen az egyedi linken keresztül tippmixmilliomos Revolut promo link (vagy klikk a képre a leírás alatt)
 2.  A link átdob a Revolut oldalára, ahol meg kell adnod a telefonszámodat
 3. Ezután a telefonodra fel kell telepíteni a Revolut alkalmazást
 4. Csináld végig a regisztrációs folyamatot, aminek része a személyazonosságod igazolása is, töbek közt majd egy jó szelfi képet is kell csinálnod. Nem bonyollt, pár perc az egész és az alkalmazás lépésről lépésre végig fog vezetni.
 5. Tölts fel pénzt a Revolut számládra: ezt megtehetd banki utalással is, ami sajnos 1 nap, de használhatod a normál bankkártyád is, amivel viszont azonnal jóvá is íródik a pénz az egyenlegeden.
 6. Ezután kérd a valódi (fizikai) kártyát. Itt meg kell majd adni, hogy milyen címre küldjék, milyen színű legyen a kártya és milyen csomagot szeretnél. A csomagok között lényeges különbség nincs, nyugodtan válaszd az alap csomagot, aminek nincs havidíja.
 7. A kártya kézbesítési díját le fogják tőled vonni, többek között ezért kellett az egyenleg feltöltés.
 8. Használd a kártyád háromszor. Fontos! NEM kell megvárni, amíg a fizikai kártyád megérkezik. Miután regisztráltál, az alkalmazásban máris ott lesz a kártya digitális változata és ugyanúgy használható, mint a valós kártya. Használd online fizetéshez, de akár a sarki boltban is használhatod, csak tedd a telefonod a kártya terminálhoz és máris fizethetsz.
 9. A regisztráció véglegesítéséhez minimum 3 kártyahasználat kell, összesen minimum 1000 Ft értékben. 

Ha ezzel meg vagy, arról minket is értesít majd a Revolut, de Te is jelezheted felénk akár Facebook messengeren, akár e-mailben. Befejezett regisztráció esetén néhány percen belül már kapod is tőlükn a 7500 Ft-ot, valamint egy promóciós kódot, amivel az összes előfizetésünk a tiéd 2 hónapra.

A promóció időtartama véges !

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Ez a promóciónk már lejárt, nézz vissza máskor!

7500 Ft + 62500 Ft

Amennyiben rajtunk keresztül regisztrálsz, 7500 Ft feltöltést kapsz a Revolut számládra + 2 hónapig tiéd minden előfizetésünk
Scroll to Top