PRÉMIUM CSOMAGOK - ELŐFIZETÉS

Ki ne szeretne több százezer forintot zsebre tenni?

ÚJDONSÁG!

PROMETHEUS X

Egyedi fejlesztésű alkalmazás, amivel minden eddiginél többet nyerhetsz, lényegesen kevesebb idő ráfordítással!
Ezzel tiéd lehet a döntetlen stratégia alapja, napi döntetlen tippeket tudsz kiszűrni másodpercek alatt!

A szoftver elérhetősége erősen limitált (egyszerre maxmum 50 felhaaználó rendelkezik vele) és a használata feltételekhez kötött ( a tippek megosztása kizárólag a tippmixmilliomos.hu előzetes hozzájárulásával történhet, illetve a fájlt módosítani, eladni, másolnu, továbbadni szigoran tilos!)
Ezeket a feltételeket természetesen a vásárláskor kapott számlával együtt megkapod írásban is. Leegyszerűsítve: kizárólag magáncélra használhatod. Ha bármi kérdésed van, írj nekünk, gyorsan szoktunk válaszolni.

Mindkét csapat gól (igen/nem) és 2,5-nél több/kevesebb gól tippekből , alkalmanként szögletszám tippekből összeállított szelvények, jellemzően 4-6 mérkőzésre fogadásból  összeállított szelvények. Az eredő odds 10, innen a neve: NAPI 10X

Pontos eredmény tippek és döntetlen stratégia:

A döntetlen stratégia részleteiről tájékozódni a bemutató oldalán, a stratégia részletes leírásában tudsz, itt csak a nagyon rövid változat.
Döntetlen tippeket kapsz és hozzá javasolt tétet, ezzel biztosítva azt, hogy amikor a csapat döntetlen játszik, biztosan úgy nyerj, ami visszahozza az addig befektetett pénzed. Például egy csapatra már kétszer tettél döntetlent, de nem nyert, akkor a harmadiknál 3 egységet fogunk javasolni, mert ha a harmadik kör nyertes, akkor pluszba fodulsz. (1+2+3=6 egység tét az összes csapat döntetlenre költött pénzed. Nyer a tipp 3-as szorzón és nyersz 9 egységet. A profitod így 3 egység.)

2020-2021 évad eddigi eredménye

A pontos eredmény tippeket egy elemző program biztosítja, ami figyelembe vesz minden gólra vonatkozó fontos statisztikai adatot és a legvalószínűbb kimenetelt javasolja. (legtöbbször nem a legkisebb szoró a nyerő, ez egy tévhit)

33.000 Ft
11.900 Ft
19.500 Ft
11.000 Ft
12.312 Ft
19.500 Ft
17.400 Ft
Előző
Következő

Összesen 1 találat