PRÉMIUM CSOMAGOK - ELŐFIZETÉS

Ki ne szeretne több százezer forintot zsebre tenni?

A Sport Trader 2.0 csomag tartalma:

Mindkét csapat gól (igen/nem) és 2,5-nél több/kevesebb gól tippekből összeállított szelvények, jellemzően 2-3 eseményből minimum 2-es eredő szorzóval. Ajánlott tétrendeszer Fibonacci tétemelés, amivel maximalizálni tudod a profitodat. Profitgaranciát vállalunk!

Pontos eredmény tippek és döntetlen stratégia:

A döntetlen stratégia részleteiről tájékozódni a bemutató oldalán, a stratégia részletes leírásában tudsz, itt csak a nagyon rövid változat.
Döntetlen tippeket kapsz és hozzá javasolt tétet, ezzel biztosítva azt, hogy amikor a csapat döntetlen játszik, biztosan úgy nyerj, ami visszahozza az addig befektetett pénzed. Például egy csapatra már kétszer tettél döntetlent, de nem nyert, akkor a harmadiknál 3 egységet fogunk javasolni, mert ha a harmadik kör nyertes, akkor pluszba fodulsz. (1+2+3=6 egység tét az összes csapat döntetlenre költött pénzed. Nyer a tipp 3-as szorzón és nyersz 9 egységet. A profitod így 3 egység.)

A pontos eredmény tippeket egy erre a célra kifejlesztett program biztosítja. A csapatok aktuális formáját veszi figyelembe és egy gólmodell alapján szimulálja a mérkőzéseket.

Figyelembe vesz minden gólra vonatkozó fontos statisztikai adatot és a legvalószínűbb kimenetelt javasolja.

33.000 Ft
11.900 Ft
19.500 Ft
11.000 Ft
12.312 Ft
19.500 Ft
17.400 Ft
Előző
Következő