Mindkét csapat szerez gólt

Mindkét csapat szerez gólt

Sokak kedvenc fogadási típusa a gólváltásra való tippelés, vagyis az, hogy mindkét csapat szerez góltNagyon komoly profitot lehet elérni ezzel a fogadással, de csak akkor, ha van stratégiánk.

Stratégia alatt azt értem, hogy tudjuk mire milyen összeggel kell fogadnunk ahhoz, hogy egy-egy meglepetés mellett is stabilan növekedjen a kasszánk.
Illetve talán a legfontosabb, hogy jól válasszuk ki a mérkőzéseket. Ez a cikk ebben segít, összeszedtük azokat a mérkőzés és csapat jellemzőket, amik eldönthetik a fogadásunk sorsát.

A mérkőzés időpontja
Kerüljük a korai mérkőzéseket. A délutáni és esti mérkőzéseken esik több gól, dél és fél kettő között induló meccseken még lustábbak a játékosok.

Az időjárás és a pálya állapota
Rossz állapotú pályán, bármi megtörténhet. Egy kiálló fűcsomó, egy kisebb bukkanó és máris másfelé megy a labda, vagy egy rossz mozdulat miatt egy kulcsjátékos lesérül.
A csapatok rendszerint a jó időhöz vannak szokva. Az eső és a nagy szél szintén komoly meglepetéseket okozhat.

Hiányzó játékosok
A támadósor teljes, ideális esetben mindkét csapat támadósora bevethető.
A védelemből kulcsfontosságú játékosok hiányoznak, ideális esetben a kapus is.

Vendég a favorit
Itt a fogadóirodák szorzót érdemes nézni, vendég győzelem 1.7 alatt.

Csapatok gól átlaga
Mindkét csapatra a sok gól jellemző. Gyakran játszanak 2,5 vagy akár 3,5 gól felett mérkőzéseket.

Támadó játékstílus
Mindkét csapatra a támadás a jellemző, akár otthon, akár idegenben játszanak. Mivel a támadó játékon van a hangsúly, a védelem gyengébb.

Befejezés
Semmit se ér a támadás, ha nem tudják befejezni és gólra váltani. Érdemes megnézni, hogy egy csapatnak hány kapuralövésből érik be egy-egy gól.

Hol keressünk?

Az alábbi ligákra jellemző igazán hogy mindkét csapat szerez gólt:

Arab premier
Skót liga 1-2
Dán másodosztály
Holland 1-2 osztály
Izlandi liga
Török szuperliga

Természetesen a nagy ligákban is találunk bőven, csak keresni kell.

A fentieket alkalmazva biztosan stabil, magas találati arányú tippeket tudtok majd találni. Ideális esetben a fenti feltételek mindegyike meg van egy mérkőzésen, de nem követelmény, a focit végül is gólra játszák, szerencsére ritka, hogy gól nélkül maradnánk.

Megosztás