Játékszabály – tippjátékok

A tippmixmilliomos.hu oldal szervezésében sportfogadó témájú tippjátékok kerülnek lebonyolításra. Ezek a tippjátékok a szórakoztatást szolgálják, maradjon neked is játék. A tippjátékban szereplő események valós események, azokat a valós sportfogadó kínálatból válogatjuk és állítjuk össze saját, egyedi listánkat.

A tippjátékra jelentkezni a megadott határidőig lehet, ezután sajnos nem áll módunkban elfogadni jelentkezési kérelmet. A jelentkezési határidőre az oldalon időzítő számláló is figyelmeztet, de a hirdetményeinkben is megtalálod a részleteket.

Ki jelentkezhet?

Bárki jelentkezhet és részt vehet a tippjátékban, aki rendelkezik felhasználói fiókkal a tippmixmilliomos.hu oldalon. Erre azért van szükség, mert a tippjátékok aktuális eredményeit a felhasználónevekkel osztjuk meg. Az eredmények nyilvánosak, de az anonimitás így megmarad, mert nem valós nevek vagy e-mail címek láthatók. Továbbá a tippjátékban helyezést elért versenyzők nyereményeit is a személyes fiókon keresztül tudjuk biztosítani.

A tippjáték menete

A tippjáték kezdetével minden napra egy (vagy több) mérkőzésnél szükséges tippet leadni, amit a mérkőzések befejeztével kiértékelünk és pontozunk. A tipek leadási határideje minden esetben a fogadási határidő (amikor a mérkőzés kezdődik). Ennél későbbi tipp leadást nem veszünk figyelembe.
Leadott tippet lehet módosítani, de ugyancsak a fogadási határidő előtt.

A játék utolsó mérkőzésének kiértékelését követően az eredményről minden résztvevőt értesítünk e-mailben, de a weboldalunkon is elérhető az eredmény.
Amennyiben jutalom / pénzdíjas helyezést értél el, az a verseny lezárását követően legkésőbb 48 órán belül rendelkezésedre áll.

Alapvető viselkedési szabályok

A tippjátékban résztvevő játékosoktól az alapvető etikai és illemszabályokat kérjük betartani. Nincs megkötés, bármit felhasználhatsz a tipped leadásakor.
A tippjátékban megadott / látott tippek megosztása megengedett akár Facebookon is, de csak úgy, ha feltünteted, hogy a tippmixmilliomos.hu tippjáték része.

Hogyan tippelj?

Az eseményeket az oldalunkon tudod követni, a lista folyamatosan bővül, ahol halad a tippjáték. 24 órával a fogadási határiő előtt közzé tesszük a kiválasztott soron következő eseményeket, valamint a tipp kategóriákat: 1×2 – vagyis a kimenetel, gólszámos tippek, ahol meg kell tippelned hány gól lesz, vagy lesz e gólváltás, szögletszám. Nem minden esetben lesz ilyen sok lehetőség, a legtöbb esetben csak egy kategória lesz egy mérkőzéshez.

Tippek leadása Google úrlapon keresztül történik, ahol meg kell adnod a tippmixmilliomos.hu oldalon regisztrált e-mail címedet, meg kell adnod a tippjeidet és elküldeni az űrlapot. Innen a feldolgozás automatikus, a leadott tippjeid megkapod az e-mail címedre.

Scroll to Top