Intelligens sportfogadás

Intelligens sportfogadás - fogadj nyereségesen!

Talán első olvasásra túlzásnak tűnhet az “intelligens” kifejezés, de biztosíthatlak, hogy nem túlzás, olvass tovább és Te magad is rájössz, hogy ez a lejobb szó arra, amit kínálunk Neked.

A lényegre is térek, mert ahelyett, hogy ezt olvasod, már az intelligens tipprendszert használva Te is egyre több és több haszonra tehetnél szert.

Ez a rendszer csak azoknak való, akik be tudnak és be is akarnak tartani néhány könnyű szabályt, és el tudják engedni a papíron fogadást is. Ha Te nem tartozol közéjük, nem rabolom tovább az időd, ne olvass tovább!

Oké, maradtál, az első jel, hogy komolyan gondolod. 

Biztosan azért vagy itt, mert nyerő tipeket szeretnél. Saját tapasztalatból gondolom, hogy sokszor már csalódtál is. Megígérték a tutit, de nem úgy lett. Mutattak szép statisztikát, de amikor befizettél, nem úgy lett.

Akkor miért lenne ez más? Olvasd tovább és meglátod, hogy amire most találtál rá, az valóban az, amire Neked szükséged van.

Mit nyújthatunk Neked?
Ez a rendszer a kezdő tippmixesnek is és a profi sportfogadónak is olyan tippeket és stratégiát kínál, amivel garantáltan nyerni fogsz!
Újra és újra és újra pluszban fogod zárni a hónapjaidat!
Erre garanciát vállalunk!

Mi is ez pontosan? Hogyan fogsz már 600 Ft-os alaptéttel havi átlag 100.000 Ft-ot zsebre tenni?

Vagy 6000 Ft-os alaptéttel akár 1 MILLIÓT?

Ezt tehetted volna Te is zsebre mindössze 3 hónap alatt! 42 ezer dollár, vagyis közel 12,5 millió Ft !!! Persze ez a grafikon $100 alaptéttel készült, ami – valljuk be- nem a magyar sportfogadó pénztárcájához mért összeg. DE csak az indulásnál! Mert akár ez is elérhető!

Néhány sorral korábban havi 100.000 Ft-ról írtam. Akkor mit akarok itt ezzel a grafikonnal? Szeretném megmutatni, hogy a profit mértéke az alaptétünktől függ. A rendszer ugyanaz. A kis tőke és a nagy tőke között csak az idő a különbség!

$100 (vagyis vagyjából 29600 Ft) alaptét helyett mi 600 Ft alaptéttel indultunk 2019 szeptemberében.
Az eredmény 3 hónap alatt 322 ezer Ft! (indulótőke 60000 Ft volt)

A rendszer tökéletessége az egyszerűségben van! Hogyan működik?
A teljes hátteret ismertetni itt nem célom, mert nagyon komplex lenne, és mint felhasználónak, nem is kell ismerned.

Minden, amire szükséged van a nyeréshez biztosított: a tipp és tét. Ennyire egyszerű!

Amit a kép bal oldalán látsz, azok a kiválasztott sportfogadási rendszerek. Ami a kép nagyobb részét tölti ki, az pedig maga a tipp. A tippeket a sportfogadási rendszerekből automatikusan kapjuk meg. A számításokat automatikusan elvégzik és amit kapunk, azok a tippek és a hozzá tartozó pontos tét összege!

Mennyire jók a tippek?

A rendszer teljesen automata, emberi hiba és érzelem nélküli tipp!
Nem befolyásolja semmi, színtiszta statisztikai alapon működik!

Mi a dolgunk ezzel a tippel? Pontosan követni. A jutalom? A fenti grafikon!
A stabil profit!

Na ezért nem túlzás az intelligens elnevezés!

Intelligen fogadási rendszer. Mi az alapja? Itt egy kiragadott példa.

Baloldalon egy grafikon van, a kék rész a korábbi eredmények alapán elemzett adatokat mutatják. A zöld színnel jelzett pedig a valós tippeket. Jól látsszik, hogy stabilan felfelé halad a grafikon, vagyis profitál! 

Menniyre profitál? Ezt a kép többi része árulja el nekünk.

ROI: 19%
Gyakorlatilag ez a szám mutatja meg, mennyire nyereséges. A 19% nem tűnik soknak elsőre, de ha megkérdeznél egy pénzügyi tanácsadót, nem biztos, hogy tudna ilyen magas hozamú befektetést ajánlani.

Találati arány: 67%
822 tippből 548 volt nyertes.

A többi érték nekünk érdekes, mert ezek alapján választunk jó trendeket, rendszereket, amiket követünk és gyakorlatilag lemásolunk.

Igen, ez a jó szó. Ha le akarom egyszerűsíteni a dolgot, akkor ezt csináljuk:
1. Keress olyat, aki a tippjeivel profitálni tud
2. Másold le pontosan ugyanazt, amit csinál

Újra csak azt tudom mondani, ennyire egyszerű! Ezt tényleg mindenki képes megcsinálni!

A sportfogadási rendszerről már volt szó. Arról is, hogy milyen lehetőséget kínál ez Neked. Biztos azt kérdezed, hol van a csapda? Nincs csapda. Nyílt lapokkal játszunk.
Ez a szolgáltatás nagyon erősen a prémium kategória és ki merem jelenteni, nem fogsz ennél jobbat találni. Talán idővel megpróbálják majd ezt lemásolni, de addigra Te már hűséges ügyfél leszel, mert annyit nyertél, hogy azt sem tudod mire költsd a sok plusszt.

Prémium szolgáltatás révén ez nem ingyenes. Ha ugyanezt szeretnéd nélkülünk, teljesen egyedül megpróbálni, arra is van lehetsőged.
Ennek a rendszernek az eredeti havi díja közel 250.000 Ft!
Rajtunk keersztül, a mi linkünkkel komoly kedvezmény kapható, úgy már csak kb. 95 ezret kellene havi szinten kifizeted érte, de úgy nincs rá garancia, hogy nyereséggel zárod a hónapjaidat, mert idő kell hozzá, hogy a rendszert átlásd és elkezd jól használni. Plusz rá kell szánnod a saját idődet, akár napi órákat is. Persze hosszú távon megéri így is!

Mi hónapokat töltöttünk el ezzel, webes előadásokat hallgattunk végig, fórumokat olvasva, más tagokkal beszélve folyamatosan tanultunk.

MEGÉRTE! Minden ezzel töltött idő és minden egyes erre elköltött pénz!

Szerinted mennyiért lehet MOST EZ TIÉD?

Nagyon meg fogsz lepődni!

Gyere és legyél Te is egy nyertes közösség tagja!

Hogyan lehetsz tag? Klikk a gombra és már jó úton vagy!
Megosztás