Ingyenes tippek – West Bromwich – Coventry

A mai nap nem lehet panasz, rengeteg mérkőzés van, viszont rég volt már angol ingyenes tipp, ezért a választás a West Bromwich – Coventry mérkőzésre esett. A hazaiak szerencsétlenkedése tavaly november elején véget ért, és azóta szépen gyűjtögetik be a kötelező három pontokat. Jelenleg a 10. helyen vannak 41 ponttal.

A vendég Coventry a formáját illetően pont a másik oldal. Nekik tavaly november közepéig ment nagyon, azóta csak stagnálnak. Bár a Huddersfield elleni 2:0 eredmény némi reménykedésre adhat okot, akkor is, ha a Huddersfield a tabella utolsó felében van.

Érdekesség, hogy a Coventry rossz sorozatában pont a West Bromwich-ot tudta megverni otthon.

Egymás elleni eredményeik alapján nehéz lenne győztesre tippelni. Három figyelembe vehető találkozójuk van, abból volt egy 0:0 döntetlen, a mésik kettőn pedig osztoznak. 

A West Bromwich otthon csak a Bristol Cititől kapott ki tavaly októberben, azóta még döntetlent sem játszott. Itt most lehet, hogy van aki felkapja a fejét erre, mert bizony előtte meg halomra jöttek a döntetlenek. Összességében a West Brom nem egy döntetlenes csapat, de nagyon érik. A mérkőzeiket 1-1 gólos különbséggel nyerik, a gólváltás se gyakori. Ugyanez igaz a vendégekre is, amikor megy nekik. Nem akarom leírni a Coventry-t , mert a vereségeik inkább a tabella felső részét elfoglaló csapatoktól vannak. A mai ellenfél azonos erőt képsvisel. Ahogy írtam, a West Brom nagyon rég nem kapott ki, a fogadóirodák a hazai győzelemre 1,7 körüli szorzót adtak még kora délután, a cikk írásakor ez már 1,9, ami számunkra jó jel. Ugyanis szerintünk ez a mai nem lesz sima hazai.

 

  • dupla esély: Coventry City vagy döntetlen  1,95
  • 1. félidő eredménye 0:0  2,8

A fogadásépítőnél a arra számítunk, hogy a játék dinamikáját a vendégek tördelni fogják, ha kell szabálytalanul is. Így kevesebb helyzet alakul majd ki, ami se a góloknak, se a szögletnek nem kedvez.

Sok sikert mindenkinek!

Ha tesztett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal, hogy ők is értesüljenek róla!

Ha regisztráltad magad az oldalunkon, akkor a megosztásért automatikusan jutalom pontokat is kapsz, amit be tudsz váltani előfizetésre. Erről részletesen a kredit rendszer oldalon olvashatsz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top