Ingyenes tippek – Betis vs. Barcelona

Mai ingyenes tippünket a spanyol ligából hozzuk, mégpedig egy Real Betis – Barcelona mérkőzésre fogunk tippelni. Ha nem borult volna szinte minden az elmúlt két évben folyamatosan, könnyen rá tudnánk vágni, hogy sima vendég, de ne legyünk könnyelműek. A Betis is figyelemre méltó helyen van, a tabella hatodik helyét foglalja el 31 pontjával. A Barcelona ugyan az első helyen van és ebben a szezonban csak a Real Madrd tudta megverni még tavaly októberben, az utolsó három mérkőzésen rendre 1:0-ás győzelmek azt mutatják, nem megy annyira a szekér.

Van persze okunk reménykedni, hogy újra kinyílik a gólzsák, mert visszatér eltlitásból Lewandowsky és Torres is. Hazai oldalon nincs hiányzó, így a megszokott Betis felállást és játékstílust várhatjuk.

Az utóbbi mérkőzéseket a Barcelona egyértelműen inkább az óvatos játékra építette, fedezve ezzel a rosszabb formáját, így egyetlen gól is elég volt a három ponthoz. A Betis statisztikáit megnézve érdekes tényeket kapunk, mert hazai pályán szinte mindig lőnek gólt (87%). Gól nélkül megúszni azonban már nem sikerül ilyen jól, itt fele-fele az arány és ha megnézem, hogy a Barcelona eddig 100%-os az idegenbeli góllövés területén, akkor ez a Betisnek nem jósol jó jövőt.

Csak a nyersz számokat nézve, a Barcelona „kötelezője” az 1 gól. Volt azonban nem is olyan rég egy kupa mérkőzésük, ahol a végeredmény 1:1 lett (majd hosszabbításban 2:2 és büntetőkkel a Barca nyert)

 

Jelenleg 1,7 körül mozog a Barcelona győzelem, ami szerintem önmagában egy jó szorzó. Figyelembe véve, hogy 18 mérkőzésből mindössze háromszor nem nyert a Barca.

Mielőtt azonban leadnánk a végleges tippet, megmutatnék még egy érdekességet, de most a Betis eredményeiről.

 

A Real Betis összesen öt alkalommal veszített, amiből 4 alkalommal pontosan csak egyetlen góllal. A VAlencia elleni 3:0 a kakukktojás, de azon a meccsen a 61. percben kiállították Gonzalest a második sárgája miatt. Onnantól pedig potyogtak a gólok (61,81 és 93. perc)

Így ezt az eredményt nyugodt szívvel hagyom figyelmen kívül, mert okkal lóg ki a többi eredmény közül. Azért az valószínű, hogy lesznek szabálytalanságok. Majd a játékvezető eldönti mennyire fogja meg a játékot, de jó eséllyel lesz néhány lap is, mint legutóbb.

Összegezve a Barcelona győzelme nagyon valószínű, de nem lesz olyan nagy. A legvalószínűbb, hogy ma is csak egyetlen góllal lesz képes nyerni. 

  • Szögletek száma 9,5 felett: 1,81
  • Betis (1-0) döntetlen /pontosan egy góllal nyer a Bercelona: 3,65

A fogadásépítőnél kicsit még rátettünk a biztonságra, belefér az X is. Biztosan pörgős meccs lesz, sok támadással, remélhetőleg azért góllal megfűszerezve.

Sok sikert mindenkinek!

Ha tesztett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal, hogy ők is értesüljenek róla!

Ha regisztráltad magad az oldalunkon, akkor a megosztásért automatikusan jutalom pontokat is kapsz, amit be tudsz váltani előfizetésre. Erről részletesen a kredit rendszer oldalon olvashatsz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top