Így nyerhetsz a baseball fogadásokkal

Így lehet a baseballra sikeresen fogadni...

Aki már találkozott ezzel a sporttal, az tudja, hogy ez nagyjából az összes többitől különbözik. Itt nincs játékidő, itt játékrészek (inning) vannak. Itt gyakorlatilag kétesélyre lehet fogadni. Itt a csapatok nem évente találkoznak, hanem egymást követő napokon. Itt nincs olyan, hogy egy csapat megnyer mindent, sőt a top csapatok is csak 60% körüli nyerési aránnyal büszkélkedhetnek. Miért jó ez nekünk, sportfogadóknak?

Hasonlítsuk kicsit össze ezt a sportágat a talán legkedveltebb tippmixes sporttal, a labdarúgással. Egy súlyos favorit, például a Liverpool otthon milyen szorzóval szokott menni? Átlag 1,3. Ez csak arra elég, hogy elvigye a mixet egy meglepi döntetlen, még ha csak 1-2 van is belőle az idény alatt.

Ezzel szemben a baseball csapatoknál ez a kicsi szorzó nem jellemző. Nézzünk meg egy friss adatot…

A Minnesota jelenleg a második helyen van és rendkívül jó formát mutat, a Seattle a kilencedik helyet tudhatja magáénak és a formája is erősen hullámzó.

Ennek ellenére nézzük meg mit kapunk. A sima vendég győzelemre közel 1,7-es szorzó van. Arra pedig, hogy legalább 2 ponttal nyer a Minnesota, a fogadóirodák 2,1-2,3 körüli szorzót kínálnak. Pedig a vendég itt a súlyos favorit kategória és még csak szoros sem volt a mérkőzés.

Viszont itt vissza kell utalnom egy korábbi kijelentésemre, miszerint nincs olyan csapat aki mindig nyer és olyan sem, aki mindig veszít. A baseballbanjellemzően hullámvölgyek vannak. Vagy megy egy csapatnak, vagy nem. Jó csapat kiválasztással ezeket a trendeket jól el lehet kapni és nagyon nagy profitot lehet csinálni belőle.

A gólok/pontok számát is ugyanígy megnézhetjük. Trendeket követ. Vagy folyamatosan overes (adott gólszám feletti eredmény) vagy underes (alatti) az eredmény. Ezt kifejezetten kettő dolog befolyásolja. A kezdő dobó játékosok formája és az időjárás, konkrétan a szél iránya. Ezért ezekre fogadni csak komolyabb infó birtokában szabad.

Ha sikeresen ki tudjuk választani néhány csapatot, akik tudunk követni és következetesen rájuk (vagy éppen ellenük) fogadni, higyjétek el, megéri. Itt nem csak az egyes fogadásokra gondolok. Ez a típusú sportág egészen jól fogadható kötésben is és kifejezetten nagy nyereménykeet lehet elérni.

Itt ugyan a Yankees megbotlott és nem nyert, a kombi szelvény eredménye így 4 találat és 43092 Ft volt, vagyis a befektetésünk így bőségesen megtérült.

Igen, ebben van kettő jégkorong, de nem rugalmasnak kell lenni. Amikor az ember kihagyhatatlan ajánlattal találkozik, azzal élni kell!