Hasznos infók az induláshoz

Üdvözlöllek a nyertesek között! 

Kérlek olvasd el ezt az összefoglalót a rendszer használatáról, mert ezek elengedhetetlen infók ahhoz, hogy helyesen tippelj és minden tippről időben értesülj.

Az ingyenes tippeket a Facebook csoporton belül találod, csatlakozáshoz klikk a jelentkezés gomra az ingyen tippek oldalunkon.

A prémium tippeket ezen az oldalon találod meg: https://tippmixmilliomos.hu/premium-tippek/ 

Ez egy védett oldal, aminek az elérése előfizetéssel rendelkező felhasználói fiókhoz kötött. 

Mit kell tenned?

Ha már regisztráltál a weboldalon, akkor gyakorlatilag semmit. Egyszerűen belépsz a felhasználóneveddel és jelszavaddal és elérhető az oldal.Ha még nincs fiókod, akkor kérlek készítsd el. 2 perc az egész. Itt egy link a regisztrációhoz: https://tippmixmilliomos.hu/login

A tippek feltöltése 

Minden alkalommal, amikor új tipp kerül fel, értesítést kapsz.Az egyik értesítés egy e-mail, amit a regisztrációkor megadott címre kapsz.A másik egy Telegram csoporton belüli értesítés. A Facebook sokszor csak késve értesít, ezért nem 100%ban használható.Természetesen a FB csoporton belül is fent lesz. 

A gyakoriság, tippek ideje

A labdarúgás döntetlen tippjeit jellemzően heti egyszer frissítjük. Ez a vasárnap 22:00. Ekkor kerül fel a teljes következő hét.Itt is lehet ezen felül tipp, arról is mindig kapsz értesítést.

Az értesítéseket a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük, de emellett lehetőséged van csatlakozni a Telegram csatornához is, ehhez klikk erre a linkre (csak bejelentkezve, előfizetéssel látod):

A Fogadásépítő és a Mindkét csapat szerez gólt szelvények napi frissítésűek. Nem biztos, hogy minden napra jut, kínálat függő. 

A Sports Trader fő tippjei maradtak a végére. Ezeket a tippeket a mérkőzések előtt 2-5 órával tudjuk megosztani.Itt a jellemző az, hogy napi 2-3 frissítés van.Ezért érdemes néha ránézni az emailekre.  

Hogyan fogadj?

Mindenképp online fogadóiroda javasolt és ha lehet, akkor Unibet, Bet365, Pinnacle vagy valami más olyan, ahol széles a kinálat. A tippeket egyesével játszd, ne kötésben. Minden tipphez tartozik egy ajánlott tét is. Ha ettől eltérsz, nem tudom garantálni azt, hogy profitálni fogsz. Ezért a tipp és a tét ugyanolyan fontos! 

A bank és a tét

A bank: ez a Te rendelkezésre álló tőkéd, ami fogadásra van elkülönítve. Maximum olyan összeg legyen, amit 4 hétig biztosan nélkülözni tudsz. A tét nem összegben, hanem egységben van megadva. Hogyan tudod meg, hogy mennyi a Te pontos tét összeged?Egy egység a bankod 1%-a.Ha a bankod 15.000 Ft , akkor egy egység 150 Ft .Ha a tipp mellé 5.5 egység van megadva, akkor azt 150*5.5 =825 Ft összeggel kell megfogadni. 

Mire számíts?

Nem 1-2 héten belül leszel milliomos, de ha kitartó vagy és követed a rendszer tippjeit, akkor ez tényleg csak idő kérdése. Sok sikert kívánok, kitartást, türelmet és rengeteg nyereményt! Ha bármi kérdésed van, keress minket akár e-mail, akár chat formában.  

ÜdvözlettelTippmixmilliomos.hu

Megosztás