Hogyan fogadjunk döntetlenre?

Hogyan fogadjunk döntetlenre?

Döntetlenre fogadás stratégia

A legtöbben kerülik a döntetlenre fogadást, pedig nagyon komoly potenciál van benne, ha az ember tudja mit csinál. Ebben a cikkben megmutatom hogyan lehet kihozni a maximumot egy labdarúgó mérkőzés döntetlenből.

Most nem az lesz a cél, hogy megkeressünk azt a mérkőzést, ahol a végeredmény szerintünk döntetlen lesz. A döntetlen kimenetelő mérkőzések megtalálásáról egy másik cikkben olvashatsz, ide kattintva.

Tegyük fel, hogy már megtaláltad a mérkőzést és van egy kövér szorzó a döntetlenre. Mi lenne, ha ezt tovább tudnád fokozni? Ha ugyanazért a kimenetelért többet kapnál?

Egy példán keresztül elmagyarázom hogyan csináld.

Az Olasz másodosztály kiváló terep ha döntetlenre vadászunk, nézzük meg az Entella – Novara összecsapásra kínált szorzókat. Választhatjuk azt egyszerűen, hogy 3-as oddszért megtesszük a szelvényükön a döntetlen kimenetelt, vagy megnézhetjük az egyéb lehetőségeinket.

A várt gólok száma jelen esetben legalább kettő gól, de nem több, mint három.

Habár nem a legtökéletesebb példa, mert jobb lenne egy olyan mérkőzés, ahol a gólváltásra kisebb szorzót adnak, most ez is megteszi. A fenti szorzókat megnézve ez a mérkőzés a bukik szerint 1:0 vagy 1:1 eredménnyel fog végződni. Ahová ki szeretnék lyukadni, az az, hogy ha szerintünk mindkét csapat gólt lő, akkor a 0:0 végeredményt ki is zárhatjuk. Az általános döntetlen kimenetelben 3-as oddszért benne van a nulla gólos döntetlen is, de ez nekünk nem kell. Mi marad tehát? A kettő, négy és a hatgólos döntetlenek. Ennél merészebb eredményt megkockáztatni nem javaslok, az már inkább vízilabda vagy jégkorong eredmény lenne.

Nézzük meg mi a választék:

Élhetünk a legelső opcióval és megfogadjuk a döntetlen és mindkét csapat gólt 4,15-ért. Már ez is több, mint az eredeti hármas szorzó, de menjünk kicsit tovább a pontos eredményekre. Azt mondtuk a 4:4 sem valószínű kimenetel, vagyis maradtak a megjelölt fogadások. Nézzétek melyikkel jártok jobban.

 1. Döntetlenre fogadunk
  Tét: 4584 Ft
  Nyeremény: 4584 x 3 = 13750 Ft
 2. Döntetlen + mindkét csapat gólra fogadunk
  Tét: 3313 Ft
  Nyeremény: 3313 x 4,15 = 13750 Ft
 3. Pontos eredményre fogadunk
  Tétek
  1:1-re 2500 Ft 
  2:2-re 1000 Ft
  Összesen 3500 Ft

A fenti példa szándékosan úgy van kialakítva, hogy minden esetben 13750 Ft legyen a nyereményünk, így össze lehet hasonlítani melyik fogadás éri meg jobban.

Az első esetben 4584 forintra van szükségünk, a második esetben 3313 Ft kell, a harmadikban pedig egy kicsit több, 3500 Ft.

Ami világosan látszik, hogy ugyanarra a meccsre megtett döntetlen fogadásra 40%-al többet kapunk a pénzünkért és ezért csak annyit tettünk, hogy kizártuk a gól nélküli döntetlent.

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_PostCarousel_Widget”][/siteorigin_widget]