Sale!

VSPORT bot v5 (alap)

Ft7,000.00

Automatizált fogadási rendszer

Több tízezer mérkőzésen tesztelt rendszer,
14 nap alatt akár milliós nyeremények!

Az alap előfizetés tatalma:
Virtuális VB hazai,döntetlen,vendég kimenetel fogadások
Időtartam 1 hét
Fix alaptét a fogadásoknál

Hozzáadható extrák:
+ 1 hét (2 hét összesen)
+ bajnokság: virtuális EB
+ fogadási opciók: gólszám
+ egyedi alaptét megadása

Limitált licensz készlet!
(Amennyiben nem elérhető, írj nekünk és megmondjuk mikor lesz újra)

Elfogyott

Kategória: Címke:

Ez az egyedi alkalmazásunk arra szolgál, hogy a te saját fiókodra tesztre szabva oda be tudjon jelentkezni és fogadásokat kötni.
Természetesen mindezt szabályozott keretek között, a Te beállításaid és engedélyeid alapján, amit minden esetben a Te irányításod alatt van.
FONTOS! Kizárólag a hazai sportogadó iroda online felületével működik.

A bot leírásában részletesen megtalálsz mindent, ami a beállításhoz kell: egy kezelési útmutatót, valamint a v-sport eseményekhez tartozó friss, aktuális statisztikai adatbázisunk elérését is.

Miért van szükség az adatbázisra?
Mert aszerint tudod kellő körültekintéssel eldönteni, hogy milyen fogadási eseményket szeretnél megengedni a botnak. Ezek természetesen menet közben is módosíhatók.
Sőt, van lehetőség arra is, hogy a bot figyelje az aktuális trendeket és aszerint indítson, vagy állítson le egy-egy fogadási típust.

Ezzel az opcióval drasztikusan meg lehet emelni a hatékonyságot, mert csak abban a fázisban fogad, amikor az előrejelzés szerint arra alkalmas széria következik.

Kis magyarázat a grafikonhoz. A Katar – Szenegál mérkőzéshez tartozó javasolt kimenetel fogadás a H, vagyis hazai. Ennek az alakulását a világos zöld vonal mutatja.
Van olyan szakasz, amikor olyan sokszor nyer, hogy 90% feletti a találata, de látható, hogy le tud ez csökkenni drasztikusan a nulla közelébe is. Éppen ezért olyankor célszerű ezt a fogadást aktívba teni, amikor emelkedő fázis van, amiket a kis zöld pipák mutatnak.  Így azok a fordulók, amik csak veszteséget termelnlnek a tippel, kimaradnak.
A félreértés elkerülése végett írom, hogy az alapesetben javaasolt fogadási ajánlatok enélkül a finom beállítás nélkül is profitot termelnek, csak hosszab játék periódusra lehet szükség.

Miután a bot előfizetésed aktívvá válik, lehetőséged van beállítani és elindítani. Ezután nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni az eredményt. Illetve az első indítás alkalmával azért majd jelentkezz be és ellenőrizd, hogy valóban mennek-e a fogadások. Amennyiben jól adtad meg az adatokat, valami ilyen képet fogsz látni a fogadási naplóban…

Mit érdemes még udni erről?

Ez éjjel-nappal működik, nem kell hozzá a felügyeleted. Javasolt néha azért megállítani. Nem technikai oka van, az alkalmazás megy ameddig kell, de ne hívd fel magadra a figyelmet ha nem muszáj. Ugyan nem tudunk olyan esetről, ahol ennek az eszköznek a használata bármilyen következményeket vont volna maga után, jobb nem kísérteni a sorsot.
Mellesleg nincs olyan szabály, ami kizárná ezt, mint használható segédeszközt.

Az előfizetésed hossza eltérő lehet, gyakorlatilag az 1 naptól a két hétig bármit választhatsz.
Az ár kialakítása függ attól, hogy milyen időre és milyen funkciókat szeretnél.
Értelemszerűen a legolcsóbban a virtuális VB-vel jársz, ahol csak a hazai, döntetlen és vendég kimenetelekre fogad. Ez az alap előfizetés, ami 1 hétre szól. (vagy kettőre, ha úgy kéred)
Erre tudod extraként kérni a fogadási opciók kibővítését (gólszámos és félidő/végeredmény tippek), valamint hozzá is tudod adni az EB-t is, így már két bajnokságon fog futni.

Minnél több fogadási pciód van, annál gyorsabban forog a pénzed, így gyorsabban termelsz nyereséget.

Milyen nyereséget?
A ROI mint általános megtérülési mutató lesz most segítségünkre. Csak azok a tippek javasoltak, amiknek a megtérülése pozitív. Azonban vannak jól és kevésbé jól teljesítő fogadások, ezért egy átlagot tudok neked itt megadni és ez egy 7%-os ROI. Ez aszt jelenti, hogy minden megforgatott 100.000 Ft után a tiszta profitod 7.000 Ft.

Mielőtt megilyednél ettől az összegtől, ez nem az induláshoz szükséges egyenleg. 100.000 Ft megforgatása azt jelenti, hogy 100 Ft-os téttel fogadsz 1000 alalommal….vagy éppen 1000 Ft téttel 100 alkalommal. A lényeg, hogy az összesen feltett tét összege 100.000 Ft. Most, hogy ezt tisztáztuk, nézzük meg, hogy ez mennyi idő…

Minden 1 óra 6 perc elteltével új szezon indul a VB-n. Tegyük fel, hogy csak az alap csomagod van és a 48-ból 20 fogadás van engedélyezve. Ebben az esetben óránként 20 x 100 Ft = 2000 Ft forog, vagyis a 100.000 Ft megforgatása 50 óra játékot vesz igénybe. 50 óránként nyersz 7000 Ft-ot a lehető legalapabb beálítással úgy, hogy nem ülsz a gép előtt. Elindítod és kész.
Amennyiben két hétre kéred az alkalmazást, akkor ez már 35.000 Ft tiszta profit a számládra.
Nem szeretnék minden lehetséges beállítást felsorolni, van erre egy kiváló oldal, ahol be tudod állítani, hogy mit szeretnél. Megmutatja milyen kezdőtőkére van szükség a számládon és mennyi a várható profitod az előfizetés alatt.

ITT TUDOD TESTRE SZABI AZ ELŐFIZETÉST: LINK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VSPORT bot v5 (alap)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top