Döntetlenek

Ft5,500.00

Foci és jégkorong döntetlen tippeket kapsz napi szinten ebben a csomagban. A stratégia tippeknél Fibonacci sorozatú tétemeléses rendszert alkalmazunk, az összes többi döntetlen tippet önállóan, tétemelés nélkül ajánlott megfogadni.

Részletes leírást a sportfogadási stratégiák rovatban találsz.

Döntetlen tippjeink találati aránya közel 60%.

Kategória: Címke:

Döntetlen stratégia csomagunk kizárólag döntetlen tippeket tartalmaz, de már nem csak foci, hanem jégkorong tippek is bekerültek a kínálatba.

Két fő része van ennek a csomagnak:

  1. döntetlen stratégia : kiválasztott csapatok mérkőzéseit folyamatosan döntetlenre fogadjuk. Vesztes tipp esetén a tétet Fibonacci sorozat szerint emelve a döntetlenes csapat soron következő mérkőzését újra döntetlenre fogadjuk. Ezt ismételjük addig, amíg a csapatunk döntetlent játszik. A stratégia részletes leírását megtalálod a sportfogadási stratégiák rovatban.
  2. Napi döntetlen tippek: labdarúgás és jégkorong dötetlen tippek, a napi kínálattól függően. Itt az ellenfelek formája, utolsó eredményeik, valamint egyedi pontozásos rendszerünk adja a döntetlen tipp alapját. Itt vesztes tipp esetén nincs folytatólagos döntetlenre fogadás vagy tétemelés.

 

A megadott ár 1 napra vonatkozik, azonban ha hosszabb időszakot állítassz be, akár 60% kedvezményt is el tudsz érni.

A tippekről e-mailben értesítünk minden reggel 8:00 előtt, valamint a fogadási határidő előtt 2 órával, hogy ne maradj le semmiről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Döntetlenek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top