BASEBALL MILLIÓK

A sportfogadók kedvence

NEM KELL ÉRTENED A BASEBALLHOZ, MI TUDJUK MIRE KELL FOGADNI!

nincs időd elemzéseket olvasni, de szeretnél okosan fogadni ?

SZERETNÉL VÉGRE TE IS A NYERTESEK KÖZÉ TARTOZNI ?

ki ne szeretne garantáltan nyerni ???

A baseball, mint középtávú aranybánya

Nagyon kevesen ismerik a baseballt és ennél is kevesebben fogadnak rá. (leszámítva az amerikaiakat, mert nekik ez amolyan nemzeti kincs)

Szándékosan használtam a kincs szót, mert valóban az. Sportfogadás szempontból mindenképpen. Ami ezt a sportfogadási lehetőséget aranybányává változtatja, az a játékrendszer és a mérkőzések szervezése.

A labdarúgásban eltelhet több hónap is, mire ugyanaz a csapat újra találkozik és ennyi idő alatt lehet új játékos,  új játékstílus, új edző, gyakorlatilag szinte bármi. Nem hagyatkozhatunk teljes bizalommal a korábbi eredményekre.

Ezzel szemben a baseball idény rengeteg mérkőzést bonyolít le egy idényben. Elképesztő, de több, mint 1000 játékot szerveznek és mindezt jól betömörítve. A lényeg most jön. A csapatok egymás ellen nem csak egy mérkőzést jétszanak. A legjellemzőbb a három, elvétve akad kettő és négyes találkozó is. Vagyis 4 nap leforgása alatt ugyanarra az ellenfél párosításra lehet fogadni! Annak ellenére, hogy nem 100% ugyanazok a játékosok lépnek pályára két egymást követő mérkőzésen, nagyon jó trendeket lehet felfedezni és megragadni az esélyt a nyerésre.

MINDÖSSZE 2 HÉT ÉS EGYETLEN STABIL CSAPATTAL IS 18% NÖVEKEDÉS VOLT AZ EGYENLEGBEN.

A STRATÉGIA ALAPJA

A stratégia azokon a baseball csapatokon alapszik, akik stabil favorit formát mutatnak és kizárólag akkor fogadunk rájuk, ha ők a favorit és a csapat forma is eléri a megfelelő értéket. Mivel ez is folyamatosan változik a szezon alatt, így nem lehet egyetlen csapatra alapozni, gyakorlatilag szinte kivétel nélkül mindre igaz lesz a teljes szezon alatt, hogy stabil, játszható. A kérdés csak az, hogy mennyi időre és ez mennyi mérkőzést jelent.

A fenti képen csak a példa miatt kiragadtam a 2018. augusztus hónapunkból az egyik top stabil csapatot, ez pedig az Atlanta Braves.
Zöld jelöléssel látható az, amikor fogadtunk rá és nyert, pirossal, amikor fogadtunk és veszített, valamint a fehér a kihagyott mérkőzéseket jelenti.

Abban az esetben, ha nem nyert, a következő alkalommal tétet emeltünk. Ezt egy képlet alkalmazásával számoljuk ki úgy, hogy nyertes fogadás esetén mindenképp növekedjen az egyenleg.

Ahogy látható, 8 sikeres és 4 sikertelen fogadásunk volt. Ez 67%-os találati arányt jelent. Ennyi bőven elég az egyenleg növeléséhez a megfelelő pénzügyi menedzsment alkalmazásával.

 

1000+ tipp - magas találati arány + kidolgozott stratégia
30X megtérülés

A Baseball Milliók prémium csomaggal a teljes szezon alatt a kezdőtőkéd harmincszorosát is megnyerheted!

Megosztás